Home Nieuws Wij gaan verbouwen

Wij gaan verbouwen

Verbouwing WerkpleinVan 25 september tot begin december verbouwen we onze ontvangstruimte. Het wordt een plek waar we u nog beter van dienst kunnen zijn. Een plek die uitnodigt voor een goed gesprek en waar u op een eigentijdse manier ontvangen wordt.

Houdt u tijdens de verbouwing rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak? Deze afspraak gaat gewoon door. Het kan zijn dat de afspraak op een andere locatie plaatsvindt, vlak bij de sociale dienst. In uw afspraakbrief staat op welke locatie u zich moet melden.
  • Wilt u langskomen voor informatie, om een afspraak te maken of om documenten af te geven? Dat kan op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.
  • Wilt u gebruikmaken van de computers? Dit blijft tijdens de verbouwing mogelijk. Het kan wel zijn dat u hiervoor naar een andere locatie vlakbij de sociale dienst moet. Onze medewerkers wijzen u graag de weg.

We proberen de overlast tijdens de verbouwing zo veel mogelijk te beperken.Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die landelijk gelden, passen wij onze dienstverlening aan: www.socialedienstdrechtsteden.nl/coronavirus